+31 (0) 6 55 746 736 info@despirituelesportschool.nl

MOVING ENERGY

 

Deze training heeft zijn wortels grotendeels in de Chinese bewegingsleer ‘Qigong’. Qigong wordt ook wel Chinese yoga genoemd, maar ikzelf geef de voorkeur aan bewegend mediteren. Het is een zachtere trainingsvorm waarmee je uithoudingsvermogen, focus en mentale geestkracht opbouwt. Zacht omdat je leert om je lichaam op een energetische manier waar te nemen en te trainen. Focus en geestkracht bouw je op door met aandacht je eigen grenzen op te zoeken en te verleggen. De oefeningen stimuleren je vitaliteit en je uithoudingsvermogen.

Belangrijkste resultaat van deze training is echter dat je je meer bewust wordt van je interne energiesysteem, en hoe dit is verbonden met de wereld om je heen. Hoe je zorgt dat jouw energie zich steeds weer voldoende opbouwt en dat deze goed blijft stromen. Opdat je vitaal en gezond blijft.

Waarom past Moving Energy bij jou?

  • Je wilt je bewust worden van je eigen energiesysteem.
  • Je traint nu voornamelijk fysiek en beseft hoe deze lessen een aanvulling kunnen zijn op die trainingen.
  • Je raakt makkelijk weg van je gecentreerde zelf.
  • Je wilt je bewust-zijn ontwikkelen.

Open les ter kennismaking
We organiseren voorafgaand aan elk seizoen open lessen ter kennismaking. Klik hier voor de eerstvolgende open les.
Kun je niet aan een open les deelnemen, dan is het in overleg nog mogelijk de eerste les van een kwartaalcursus mee te doen. Wil je ons in dat geval een mailtje sturen, zodat we weten dat je komt. Dit kan ook via ons contactformulier

Trainer
Angelique Schlief

Vindt de eerstvolgende lesdatum.