+31 (0) 6 55 746 736 info@despirituelesportschool.nl

Over De Spirituele Sportschool

De Spirituele Sportschool is geen gewone sportschool. Naast je fitheid en vitaliteit trainen we ook je bewustzijn, opdat je leven op allerlei manieren lichter mag worden. Je leert je leven in balans te brengen en te houden. Tegelijkertijd wordt je gezondheid stabieler.

Wij bieden zo mensen de mogelijkheid een levenskunst te ontwikkelen naar een natuurlijk staat van zijn waarin je je goed en gelukkig kan voelen.

Visie achter De Spirituele Sportschool

Met De Spirituele Sportschool willen wij een bijdrage leveren aan een wereld met meer liefde, vrede en een vreugdevol leven voor alles en iedereen. Wij weten, net als veel anderen, dat een betere wereld begint bij onszelf. Dat wat je uitstraalt heeft een  (in)directe invloed op je omgeving. Door liefde, vrede en vreugde in onszelf te vinden kan die groeien in de wereld om ons heen. Wij zijn namelijk de wereld en het leven.

Sport, beweging en spirituele ontwikkeling zijn belangrijk voor onze gezondheid en bieden tevens een mooie ingang om ons bewustzijn te trainen. Dit brengen we samen in De Spirituele Sportschool.

Wat ons betreft wordt De Spirituele Sportschool een begrip in Arnhem en wijde omgeving in de ontwikkeling van individueel en collectief bewustzijn.