+31 (0) 6 55 746 736 info@despirituelesportschool.nl

DE TRAINERS VAN DE SPIRITUELE SPORTSCHOOL

GERRIT DE WAAL

Gerrit de Waal (1957) geeft al meer dan 35 jaar les in verschillende disciplines zoals oosterse vechtkunsten, yoga, vrije trainingsvormen en meditatie. Dit aan zowel groepen als individuen en zowel nationaal als internationaal. Hij heeft getraind met diverse grootmeesters en les gegeven op grote trainingskampen. Naast zijn opleidingen en ervaringen als trainer heeft hij een multidisciplinaire therapie opleiding genoten in diverse vormen van energetische geneeskunde. Voor een periode heeft hij een therapie praktijk gehad, om te ontdekken dat zijn hart toch vooral zit in het trainen van groepen en individuen aan de preventieve kant.

Met name het trainen en ontwikkelen van bewustzijn via beweging en meditatie vind ik ontzettend leuk en boeiend.’

Sinds enige jaren geeft Gerrit ook lezingen over bewustzijn. Eventueel kan dit in combinatie met een (meditatie-)training.

E: gerrit@despirituelesportschool.nl

ANGELIQUE SCHLIEF

Angelique (1969) is beroepsmatig werkzaam in de cognitief ingestelde wereld van het onderzoek. Dit heeft altijd een interessante spanningsboog opgeleverd met haar interesse in de meer ongrijpbare wereld van creativiteit, gevoel en bewustzijn. In haar zoektocht om hier meer verbinding mee te kunnen maken zijn yoga, meditatie, qigong en stemwerk belangrijke tools gebleken. In 2014 heeft ze de opleiding medische qigong in Antwerpen afgerond en geeft ze les in Qigong en behandelingen op verzoek. 

Moving Energy is een toegankelijke manier om in afstemming te komen met je energetische lichaam. Als je energetisch in balans bent heeft dat direct een positieve invloed op je fysieke en geestelijke welbevinden, je vitaliteit en je creativiteit. Ik laat je hier graag kennis mee maken.

E: angelique@despirituelesportschool.nl

INBAL ABIR

Inbal (1985) is professioneel danseres en geboren en getogen in Israël. Ze is afgestudeerd aan de Artez Dans Academie in Contemporary dance en choreografie, en werkt sindsdien als danseres, choreograaf en leraar in en met gezelschappen en scholen door heel Europa. Ze heeft gewerkt met choreografen zoals; Ivan Perez, Gabriella Maiorino en met vele anderen.
Naast haar dansopleiding heeft Inbal ook opleidingen in Theta Healing, Yoga en andere trainingsvormen gevolgd. De combinatie van al deze opleidingen hebben een belangrijke rol gespeeld in haar persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Inbal gelooft dat, op het pad van persoonlijke groei, beweging een opening biedt voor een diepere connectie met ons eigen lichaam. Een krachtige tool in haar lessen is de interactie die we hebben met anderen. Op plezierige en speelse wijze helpt ze je om je gewoontes en patronen te herkennen en te begrijpen. In de lessen staat steeds het plezier in bewegen en de onderlinge fun voorop.

E: inbal@despirituelesportschool.nl