+31 (0) 6 55 746 736 info@despirituelesportschool.nl

Evenementen

De lessen Moving Spirit bieden je een heel gevarieerde training. Oefeningen uit de vechtsport, yoga en Tai chi komen voorbij, maar ook meditatie en ademhalingstechnieken zijn onderdeel van deze lessen. En we beloven je: geen les is hetzelfde! Je traint in deze lessen je kracht, flexibiliteit, dynamiek èn beweeglijkheid, en je legt interne verbindingen die zorgen voor […]

De lessen Moving Energy zijn voornamelijk gebaseerd op de Chinese bewegingsleer Qigong. Uitgangspunt is dat een lichaam gezond is als energie in overvloed aanwezig is en vrijelijk kan stromen. We leren onszelf energetisch te reinigen, energie te laten circuleren en waar te weinig energie is leren we om energie op te bouwen.

in deze workshop ont-moeten we elkaar op een andere wijze dan in een gesprek. We gaan voelen, samenwerken, confronteren en ervaren wat dit met je doet voorbij het fysieke. Je krijgt hierdoor de gelegenheid te ontdekken hoe jij omgaat met ontmoeting. Omdat we werken in een groep kun je verschillen in ontmoeting tussen mensen gaan ervaren. Je kunt gaan ontdekken hoe per persoon de energie (de trilling) anders is en wat dat voor jou betekent.