+31 (0) 6 55 746 736 info@despirituelesportschool.nl

Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 4 februari 2020 tot en met 31 maart 2020. De eerstvolgende keer is op 25 februari 2020 20:15


Moving Bodies is een alomvattende training waarmee je je creativiteit stimuleert. Met oefeningen vanuit o.a. hedendaagse dans, martial arts en yoga werk je aan je conditie, lichaamsbewustzijn en flexibiliteit en tegelijk verbetert je focus en je intuïtie.

Komend seizoen verwelkomen we twee enthousiaste gastdocenten bij de Spirituele Sportschool: Eva Boer en Tara Maria Beckendorf. Beiden studeren aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten voor Docent Dans. We vinden het super dat ze ons komend jaar komen versterken, omdat dans een prachtige aanvulling is op ons bestaande aanbod. Met Moving Bodies zullen ze de verbinding zoeken in beweging, creativiteit en spiritualiteit.

Eva over haar lessen: ‘Mijn lessen borduren voort op de lessen van Tara en tevens aan bod komen de onderwerpen ‘elkaar zien’ en ‘gezien worden’, het contact tussen elkaar en het contact met de vloer. Zo werk ik met oefeningen uit de contactimprovisatie en gaan we onderzoeken hoe wij allemaal ruimte om ons heen voelen en die 360 graden benutten. De lessen vormen een combinatie van fysieke training met daarnaast het bewegen en het maken van vormen, alleen of in tweetallen, samenwerkend of door elkaar uit te dagen. De oefeningen zijn voor elk niveau waarbij je het voor jezelf of je partner zo makkelijk of zo moeilijk kan maken als je wilt.

Lestijden & Data
Dinsdagavond 20:15-21:30
De lesreeks Moving bodies door Eva: start op 4 februari t/m 31 maart.
Op de pagina Trainers stelt Eva zich voor.