+31 (0) 6 55 746 736 info@despirituelesportschool.nl

De Spirituele Sportschool

De Spirituele Sportschool is geen gewone sportschool. De Spirituele Sportschool inspireert en stimuleert je tot een diepere verbinding met je innerlijke bron. Tegelijkertijd laten we je vanuit plezier groeien in fitheid en vitaliteit.

Als je vitaal bent en in verbinding met je innerlijke bron, leef je meer vanuit liefde, vertrouwen, vrede, compassie, levensvreugde, respect en geduld. Dit verbetert de kwaliteit van jouw leven en gezondheid, èn ook die van de wereld om je heen, want jij bènt die wereld. Onze missie is dan ook een betere wereld …. en die begint altijd bij ons zelf.

‘Be the change you want to see in the world ’ – Gandhi

Visie achter De Spirituele Sportschool

Sport, beweging en spirituele ontwikkeling zijn belangrijk voor onze gezondheid en staan niet op zichzelf. Met een holistische benadering van trainen verbinden we deze aspecten in ieder mens. Zo groei je bij ons niet alleen in fitheid en vitaliteit. Je ontwikkelt tevens balans, bewustzijn, vertrouwen in je lichaam, wijsheid en intuïtie. In onze trainingen beweeg je van buiten naar binnen en weer van binnen naar buiten. We slaan daarmee een brug tussen je fysieke en je geestelijke wereld, wat je als mens compleet maakt. Gaandeweg leef je meer en meer vanuit je innerlijke bron van zijn, dat wat je werkelijk bent.

Wat ons betreft wordt De Spirituele Sportschool een begrip in Arnhem en wijde omgeving in de ontwikkeling van individueel en collectief bewustzijn.