+31 (0) 6 55 746 736 info@despirituelesportschool.nl

Vanaf 1 september 2019 kun je bij ons trainen met je Studentensportkaart. Het aanbod aan trainingsmogelijkheden voor jou als student is ruim. De vraag is dus ‘waarom zou je bij De Spirituele Sportschool komen trainen?’. Het antwoord hierop is simpel. Wij zijn geen gewone sportschool, in onze trainingen is de basis je fysieke en mentale training, en daarnaast besteden we aandacht aan datgene wat verfijnder in jezelf is waar te nemen, je energetisch en spiritueel niveau.

Dit is een belangrijke schakel die we daarmee toevoegen, en onmisbaar voor je totale welzijn. Door deze wijze van trainen leer je om te schakelen van inspanning (‘Aan’) naar totale ontspanning (‘Uit’). Als je dit je eigen maakt voorkom je dat je altijd ‘Aan’ blijft staan, zodat je minder gevoelig wordt voor stress, druk van buitenaf en ziekte. In deze blog lees je hier meer over.

We bieden verschillende soorten trainingen aan en naarmate er meer lessen gevuld raken breiden we de trainingsuren uit. Onderaan deze nieuwsbrief staat het huidige weekschema.

Meer over de studentensportkaart
Het Sportbedrijf Arnhem biedt studenten van de deelnemende opleidingen de Studentensportkaart aan. Studenten kunnen met deze kaart tegen een vast tarief van €18,95 p/maand onbeperkt sporten en het aanbod is groot. Lees meer over hoe je je kunt aanmelden of de voorwaarden op de website van het Sportbedrijf.