+31 (0) 6 55 746 736 info@despirituelesportschool.nl

DE TRAINERS

Gerrit de Waal

Gerrit (1957) geeft al meer dan 35 jaar les in verschillende disciplines zoals oosterse vechtkunsten, yoga, vrije trainingsvormen, ademtechnieken en meditatie. Dit aan zowel groepen als individuen en zowel nationaal als internationaal. Hij heeft getraind met diverse grootmeesters en les gegeven op grote (internationale) trainingskampen. Naast zijn opleidingen en ervaringen als trainer heeft hij een multidisciplinaire therapie opleiding genoten in diverse vormen van energetische geneeskunde. Voorheen heeft hij een therapie praktijk gehad, om vervolgens te ontdekken dat zijn hart toch vooral zit in het trainen van groepen en individuen aan de preventieve kant.

Met name het trainen en ontwikkelen van bewustzijn via beweging en meditatie vind ik ontzettend leuk en boeiend.’

Sinds enige jaren geeft Gerrit ook lezingen over bewustzijn. Eventueel kan dit in combinatie met een meditatietraining.

E: gerrit@despirituelesportschool.nl

 

Angelique Schlief

Angelique (1969) is beroepsmatig werkzaam in de cognitief ingestelde wereld van het onderzoek. Dit heeft altijd een interessante spanningsveld opgeleverd met haar interesse in de meer ongrijpbare wereld van creativiteit, gevoel en bewustzijn. In haar zoektocht om hier meer verbinding mee te kunnen maken zijn yoga, meditatie, qigong en stemwerk belangrijke tools gebleken. In 2014 heeft ze de opleiding medische qigong in Antwerpen afgerond en volgt ze regelmatig meerdaagse trainingen in diverse qigong vormen. Ze verzorgt lessen ‘Moving energy’ waarin Qigong de belangrijkste bewegingsvorm is en geeft behandelingen op verzoek. Ze is tevens gecertificeerd instructeur ‘Changing the moving program of Life’.

Moving Energy is een toegankelijke manier om in afstemming te komen met je energetische lichaam. Als je energetisch in balans bent, heeft dat direct een positieve invloed op je fysieke en geestelijke welbevinden, je vitaliteit en je creativiteit. Ik laat je hier graag kennis mee maken.

E: angelique@despirituelesportschool.nl

GAST TRAINERS

Tara Beckendorf

“Al sinds mijn jonge jaren ben ik gefascineerd door kunst en beweging. Dit bracht me uiteindelijk naar de kunstacademie, en zit ik nu in het derde jaar van de opleiding Docent Dans.

In mijn lessen zal het ervaren en uitbreiden van je intuïtie centraal staan.

Ik beleef intuïtie als het contactpunt tussen lichaam en geest. In mijn oefeningen richt ik de aandacht daarom niet alleen op het fysieke maar ook op de beleving van beweging en wil ik je uitnodigen om op een vernieuwende manier naar jezelf, de ruimte en de mensen om je heen te kijken.

Hierbij laat ik me inspireren door hedendaagse dans, yoga, Feldenkrais en martial arts.

In deze training kun je je coördinatie, conditie, balans en houding verbeteren terwijl je creatief en speels bezig bent. En je leert goed naar je lijf te luisteren.

De intensiteit van de oefeningen zijn goed naar eigen kunnen aan te passen. De les is daarmee geschikt voor elk niveau.”

E: info@despirituelesportschool.nl

 

Eva Boer

 
“Ik studeer momenteel op Artez Docent Dans en zit in mijn laatste jaar. Ik doe onderzoek naar een gemixte les van martial arts en dans. Niet alleen het lichaam is belangrijk maar juist ook de geest. Dansen door je zintuigen te gebruiken of juist uit te schakelen. Tijdens mijn ervaring met lesgeven van allerlei mensen variërend van leeftijd 4-90 jaar oud, heb ik ontdekt dat het een heel belangrijk aspect is.

Daarnaast ben ik fysiek ook geïnteresseerd in het werken met zwaartekracht en het contact met de aarde/de vloer. Bewegen met minimale inzet van het lichaam. In dans ook wel tension and release genoemd.

Mijn lessen zullen aan mijn onderzoek gekoppeld zijn, dat houdt in dat ik zoekende ben naar combinaties met de martial arts en ga reflecteren op mijn lessen.”

E: info@despirituelesportschool.nl