+31 (0) 6 55 746 736 info@despirituelesportschool.nl

DE TRAINERS

Gerrit de Waal

Gerrit (1957) geeft al meer dan 35 jaar les in verschillende disciplines zoals oosterse vechtkunsten, yoga, vrije trainingsvormen, ademtechnieken en meditatie. Dit aan zowel groepen als individuen en zowel nationaal als internationaal. Hij heeft getraind met diverse grootmeesters en les gegeven op grote (internationale) trainingskampen. Naast zijn opleidingen en ervaringen als trainer heeft hij een multidisciplinaire therapie opleiding genoten in diverse vormen van energetische geneeskunde. Voorheen heeft hij een therapie praktijk gehad, om vervolgens te ontdekken dat zijn hart toch vooral zit in het trainen van groepen en individuen aan de preventieve kant.

Met name het trainen en ontwikkelen van bewustzijn via beweging en meditatie vind ik ontzettend leuk en boeiend.’

Sinds enige jaren geeft Gerrit ook lezingen over bewustzijn. Eventueel kan dit in combinatie met een meditatietraining.

E: gerrit@despirituelesportschool.nl

 

Angelique Schlief

Angelique (1969) is beroepsmatig werkzaam in de cognitief ingestelde wereld van het onderzoek. Dit heeft altijd een interessante spanningsveld opgeleverd met haar interesse in de meer ongrijpbare wereld van creativiteit, gevoel en bewustzijn. In haar zoektocht om hier meer verbinding mee te kunnen maken zijn yoga, meditatie, qigong en stemwerk belangrijke tools gebleken. In 2014 heeft ze de opleiding medische qigong in Antwerpen afgerond en volgt ze regelmatig meerdaagse trainingen in diverse qigong vormen. Ze verzorgt lessen in Qigong onder naam ‘Moving energy’ en geeft behandelingen op verzoek. 

Moving Energy is een toegankelijke manier om in afstemming te komen met je energetische lichaam. Als je energetisch in balans bent, heeft dat direct een positieve invloed op je fysieke en geestelijke welbevinden, je vitaliteit en je creativiteit. Ik laat je hier graag kennis mee maken.

E: angelique@despirituelesportschool.nl